Hotrace Nacional Drift

Curses de velocitat en contra de la mateixa pantalla! Primera gira de carreres de l'Atlètic 3D multijugador en línia “hotrace deriva universals” avui va llançar formalment versió d'Android, es pot descarregar jocs en el mercat de les principals aplicacions. Maneres de funcionament dual simple i accessible, competència de carreres emocionants, a entrar en el joc immediatament i gaudir d'atletisme de competició reals porta experiència cool cool!
G:\u5168民漂移\u6587案?.10-【重点】【安卓】标题:《全民漂移hotrace》今日首发,多重活动震撼来袭\u56fe01.jpg

 

[Lluita] amb la velocitat de les carreres de la pantalla
Gira de carreres El mercat més distingit,"Hotrace Nacional Drift" la primera vegada una carrera en temps real multijugador en línia,Quina és l'obra d'un de l'obra principal. Sistema en línia de joc tallada en tres maneres: a l'atzar 4 guerra, la reproducció aleatòria en contra, jugar contra un amic. Els jugadors poden ser aparellats a l'atzar oponents en el joc,Convidar funció també pot singularitzat carreres amb els amics. Això posa en relleu el sistema de PVP competitiu real interpersonal ha atret a molts jugadors actius que estimen les carreres en directe.
G:\u5168民漂移\u6587案?.10-【重点】【安卓】标题:《全民漂移hotrace》今日首发,多重活动震撼来袭\u56fe02.jpg

 

[U3D Motor,Crear realista 3D Racing World]
L'ús general del motor del joc per crear U3D,3Tècniques de modelat D per restaurar la pista de carreres de fama mundial de més de 40,Escena exquisit realisme,Més cotxes top esportius,1: 1 modelar la producció magnífica. Dels efectes de la vista,Tecnologia d'il · luminació en temps real simula les bones entorn real dels canvis de llum,Els seus efectes frescos de partícules estan mostrant els efectes de la injecció, les votacions impacte real,Els jugadors de l'exposició al joc com si el terra,Per als jugadors que estimen les carreres té un fort sentit de la substitució.
G:\u5168民漂移\u6587案?.10-【重点】【安卓】标题:《全民漂移hotrace》今日首发,多重活动震撼来袭\u56fe03.jpg

 

[Simple gira de carreres en línia 3D]
Com atlètic corredor Tour "hotrace deriva universal" simple i fàcil d'usar,Els jugadors poden triar per operar d'acord amb les pràctiques d'operació sensor de la gravetat o de la palanca,Més íntima és capaç de seleccionar la direcció dels modes d'operació de la dreta. Disseny de jocs és guia molt fàcil d'usar el principiant,Seiyuu veu plena de tant dolça nena per acompanyar la conducció,Es dóna als jugadors un recordatori, orientació, incentius i altres serveis de practicatge,Fins i tot ell mai havia jugat els corredors viatgen usuaris blanques poden aconseguir fàcilment començat.
G:\u5168民漂移\u6587案?.10-【重点】【安卓】标题:《全民漂移hotrace》今日首发,多重活动震撼来袭\u56fe04.jpg

 

[Gameplay] ric joc de la diversificació del sistema
Joc Rich,Diversificació del Sistema de Competència,A més de l'impacte real de combat PVP fora,Hi ha molts interessant joc PVE,La competència es pot resumir com un sistema, els cinc models, cinc partits. Hem creat molts obstacles i recompenses en diferents pistes i maneres,Per exemple, en la recerca de míssils i ha lluitat batalles que s'executen en els barrils de rodament de la gasolina,Els jugadors han d'evitar fins i tot mentre les armes per atacar vehicles blindats mentre camioneta,En la manera carrera,Els jugadors es trobaran amb una varietat d'obstacles, sinó també per recollir premi suports atractius. Aquesta és la prova de la tècnica de les curses,Els jugadors han de actualitzar constantment les seves operacions, la coordinació,També hem de millorar constantment el rendiment dels seus cotxes modificats,Estan al capdavant per tal d'estar segur de l'èxit en el joc.
G:\u5168民漂移\u6587案?.10-【重点】【安卓】标题:《全民漂移hotrace》今日首发,多重活动震撼来袭\u56fe05.jpg