Walking Dead: El Joc – Temporada

Aquesta setmana ens ha portat no només ZeptoLab seqüela física clàssica a “tallar la corda 2″, la coneguda fabricants de jocs de Telltale finalment serà la seva pel·lícula de suspens “Els Morts Vivents” la supervivència de la fi del món i l'experiència jugant com un grup d'amics de zombies aquest temps turn un cop més per embarcar-se en l'aventura estimulant viatge amb l'heroi sobreviure Clementine van llançar una sèrie d'accions.

Han après de la temporada passada, Cliementine estat colpejat massa, la por i la desesperació són constantment envaïdes per la seva, però en un moment de l'experiència d'escapament s'ha convertit a poc a poc madura. En l'alliberament de “Els Morts Vivents” en, Cliementine no només la faç de la terra innombrables zombie, sinó també a acceptar la cruel prova de l'emoció entre les persones.

Desenvolupador Telltale per descriure segon trimestre orientat aventura interactiva, el que significa que els jugadors han de tenir més en compte les conseqüències de cada decisió porta, i un munt de temps per estar en termes de supervivència i l'elecció moral. Segons els informes, Clementine es va unir al nou grup una sensació de manca de confiança sigui inevitable membres del grup aïllats, mentre que el seu líder Pete tractar-la però mantingui una actitud diferent, donant una fiabilitat i seguretat paterna. És clar, també no s'oblidi que hi ha altres membres de l'equip per tal de sobreviure intenció maliciosa, van a fer una seqüela de tot el misteri i el thriller sabor més ric, saps, de vegades els zombies no són la més terrible ……

Actualment, l'única presentar el primer capítol com All That Remains, el següent “A House Divided”, “En perill”, “Enmig de les ruïnes” i “No Going Back” serà llançat en quatre capítols en 2014, els estudiants interessats a actuar ara per venir ràpidament, i Clementine junts per superar totes les dificultats i obstacles que.