National Drift hotrace

Speed ​​racing mod den samme skærm! Atleticos første 3D multiplayer online racing tur “universel afdrift hotrace” dag formelt lanceret Android-version, du kan downloade spil i de store ansøgning markedet. Enkle og ubureaukratiske dobbelte driftsformer, spændende racing konkurrence, til at deltage i spillet med det samme og nyde Real Racing atletik bringer cool cool oplevelse!
G:\u5168民漂移\u6587案?.10-【重点】【安卓】标题:《全民漂移hotrace》今日首发,多重活动震撼来袭\u56fe01.jpg

 

[Fight] med skærmen racing hastighed
Markedet fornemste racing tur,"Nationale Drift hotrace" den første gang en multiplayer online real-time racing,Hvilket er arbejdet i en af ​​de vigtigste spil. Online gaming system udhugget i tre tilstande: tilfældig fire krig, random afspilning imod, spille mod en ven. Spillere kan tilfældigt matchede modstandere i spillet,Inviter funktion kan også fremhævet racing med venner. Dette understreger den interpersonelle reelle konkurrencemæssige PVP-systemet har tiltrukket mange aktive spillere, der elsker levende racing.
G:\u5168民漂移\u6587案?.10-【重点】【安卓】标题:《全民漂移hotrace》今日首发,多重活动震撼来袭\u56fe02.jpg

 

[U3D Engine,Opret realistisk 3D Racing World]
Den samlede anvendelse af spillet motor til at skabe U3D,3D modellering teknikker til at genskabe den verdensberømte racerbane mere end 40,Scene udsøgt realisme,Flere top sportsvogne,1: 1 modellering smukke produktion. Mod virkningerne af visning,Real-time lysteknologi simulerer rigtig god miljø lys ændringer,Dens kølige partikel effekter viser virkningerne af injektion, feedback reelle virkning,Spillere eksponering til spillet, som om jorden,For de spillere, der elsker racing har en meget stærk følelse af substitution.
G:\u5168民漂移\u6587案?.10-【重点】【安卓】标题:《全民漂移hotrace》今日首发,多重活动震撼来袭\u56fe03.jpg

 

[Simple 3D online racing tur]
Som atletiske racer Tour "universal drift hotrace" enkel og nem at bruge,Spillere kan vælge at operere i overensstemmelse med tyngdekraft sensor eller håndtag driftspraksis,Mere intimt er i stand til at vælge den højre driftstilstande retning. Spildesign er meget brugervenlig vejledning nybegyndere,Seiyuu stemme fuld af både sød pige til at ledsage kørsel,Det giver spillerne en påmindelse, vejledning, incitamenter og andre lodstjenester,Selv havde han aldrig spillet de racere rejser hvide brugere kan nemt komme i gang.
G:\u5168民漂移\u6587案?.10-【重点】【安卓】标题:《全民漂移hotrace》今日首发,多重活动震撼来袭\u56fe04.jpg

 

[Gameplay] rige spilsystem diversificering
Rich gameplay,Konkurrence System Diversificering,Ud over den reelle virkning af PVP kamp uden,Der er mange interessante PVE gameplay,Konkurrencen kan opsummeres som et system, de fem modeller, fem kampe. Vi har oprettet mange forhindringer og belønninger i forskellige spor og tilstande,For eksempel har i forfølgelsen af ​​missiler og kæmpede kører slag i det rullende tønder benzin,Spillere skal undgå selv mens våben til at angribe pansrede køretøjer, mens afhentning,I karriere mode,Spillere vil møde en række forhindringer, men også for at samle op attraktive rekvisitter award. Det er den test af racing teknik,Spillere nødt til konstant at opgradere deres drift, koordinering,Også vi er nødt til konstant at forbedre effektiviteten af ​​deres biler modificeret,Kommer ud på toppen, for at være sikker på succes i spillet.
G:\u5168民漂移\u6587案?.10-【重点】【安卓】标题:《全民漂移hotrace》今日首发,多重活动震撼来袭\u56fe05.jpg