Levende Døde: Spillet – Årstid

Denne uge har bragt os ikke kun ZeptoLab klassiske fysik efterfølger til “skære rebet 2″, den velkendte spil beslutningstagere Telltale omsider vil være dets thriller “The Walking Dead” dommedag overlevelse og spille oplevelse som en zombie venner denne gang vende endnu en gang at gå i gang med eventyr stimulerende rejse med helten overlever Clementine iværksat en række tiltag.

Har lært af sidste sæson, Cliementine blevet ramt for meget, frygt og fortvivlelse er konstant invaderet af hende, men i en tid med flugt erfaring hun er efterhånden blevet moden. I frigivelsen af “The Walking Dead” i, Cliementine ikke kun over for utallige zombie jord, men også at acceptere den grusomme test af følelser mellem mennesker.

Udvikler Telltale at beskrive andet kvartal interaktivt eventyr-orienterede, hvilket betyder, at spillerne har brug for at tage større hensyn til konsekvenserne af enhver beslutning bringer, og en masse tid til at være i form af både overlevelse og moralsk valg. Ifølge rapporter, Clementine sluttede den nye gruppe en følelse af manglende tillid uundgåeligt være isolerede gruppemedlemmer, mens deres leder Pete behandle hende, men holde en anden holdning, giver en faderlig pålidelighed og sikkerhed. Selvfølgelig, behøver du heller ikke glemme at der er andre teammedlemmer for at overleve ondsindede hensigter, de vil gøre en efterfølger til hele mysteriet og thriller rigere smag, du ved, undertiden zombier er ikke den mest forfærdelige ……

På nuværende, den eneste introducerede det første kapitel, da All That Remains, den næste “Et hus Divided”, “I fare”, “Midt ruinerne” og “Ingen vej tilbage” vil blive udgivet i fire kapitler i 2014, interesserede studerende til at handle nu for at komme hurtigt, og Clementine sammen for at overvinde alle vanskeligheder og hindringer it.