Elavad Surnud: Mäng – Hooaeg

See nädal on toonud meile mitte ainult ZeptoLab klassikalise füüsika järge “lõigata köis 2″, tuntud mängu tegijad reetlik lõpuks saab oma thriller “Elavad Surnud” viimsepäeva ellujäämise ja mängimise kogemust nagu zombie sõbrad seekord keerake uuesti alustada seiklus stimuleerides reisi kangelane ellu jääda Clementine käivitanud terve rea meetmeid.

Õppinud eelmisel hooajal, Cliementine tabanud liiga palju, hirm ja meeleheide on pidevalt ründab teda, kuid aeg põgeneda kogemused ta on järk-järgult muutunud küps. In vabastamist “Elavad Surnud” sisse, Cliementine mitte ainult nägu lugematu zombie maa, vaid ka vastu julm test emotsioon inimeste vahel.

Arendaja reetlik kirjeldada teises kvartalis interaktiivne seiklus orienteeritud, mis tähendab, et mängijad peavad rohkem tähelepanu pöörata tagajärjed iga otsusega toob, ja palju aega, et olla nii ellujäämise ja moraalne valik. Vastavalt aruannete, Clementine liitus uus grupp mõttes usalduse puudumine paratamatult isoleeritud grupi liikmed, samal ajal kui nende liider Pete ravida teda, kuid kellel erinevat suhtumist, andes isapoolne usaldusväärsus ja turvalisus. Muidugi, sa ka ei unusta seal on teised meeskonnaliikmed, et ellu jääda pahatahtlikkuse, nad teevad järge terve salapära ja thriller rikkamaks maitse, sa tead, mõnikord zombisid ei ole kõige hullem ……

Hetkel, ainult esitles esimest peatükki, nagu kõik, mis jääb, järgmine “House Divided”, “Küüsis”, “Keset varemed” ja “No läheb tagasi” ilmub neli peatükid 2014, huvitatud õpilasi tegutsema nüüd, et tulen varsti, ja Clementine kokku ületada kõik raskused ja takistused,.