National Drift hotrace

Nopeus kilpaa samalla näytöllä! Atletico ensimmäinen 3D multiplayer online racing kiertueen “universal drift hotrace” tänään virallisesti käynnistetty Android-versio, voit ladata pelejä tärkeä sovellus markkinoilla. Yksinkertainen ja helposti lähestyttävissä dual käyttötavat, jännittävä kilpa kilpailu, liittyä peliin heti ja nauti todellinen kilpa yleisurheilu tuo viileä viileä kokemus!
G:\u5168民漂移\u6587案?.10-【重点】【安卓】标题:《全民漂移hotrace》今日首发,多重活动震撼来袭\u56fe01.jpg

 

[Fight] kanssa näytön racing nopeus
Markkinat arvostetuimpia -kilpailuja,"Kansallinen Drift hotrace" ensimmäistä kertaa multiplayer online reaaliaikainen kilpa,Joka on työn yksi tärkeimmistä pelata. Online pelijärjestelmä veistetty kolmessa tilassa: satunnainen neljä sotaa, satunnaistoisto vastaan, pelata vastaan ​​ystävä. Pelaajat voidaan satunnaisesti Hyväksytty vastustajien pelin,Kutsu ominaisuus voi myös poimia kilpa ystävien kanssa. Tämä korostaa ihmissuhteiden todellinen kilpailukykyinen PVP-järjestelmä on herättänyt monia aktiivisia pelaajia, jotka rakastavat live racing.
G:\u5168民漂移\u6587案?.10-【重点】【安卓】标题:《全民漂移hotrace》今日首发,多重活动震撼来袭\u56fe02.jpg

 

[U3D Engine,Luoda realistisia 3D Racing Maailma]
Yleinen käyttö pelimoottori luoda U3D,3D mallintamistekniikoita palauttaa maailmankuulun kilparadan yli 40,Scene hieno realismi,Lisää huippu urheiluautoja,1: 1 mallinnus upea tuotantoa. Vaikutuksilta näkymä,Reaaliaikainen valotekniikka simuloi todellisen hyvän ympäristön valo muuttuu,Sen jäähtyä hiukkasten vaikutukset osoittavat vaikutukset injektion, todellinen vaikutus palaute,Pelaajat altistuminen pelin jos maa,Pelaajille, jotka rakastavat kilpa on erittäin vahva korvaaminen.
G:\u5168民漂移\u6587案?.10-【重点】【安卓】标题:《全民漂移hotrace》今日首发,多重活动震撼来袭\u56fe03.jpg

 

[Simple 3D online -kilpailuja]
Kuten urheilullinen racer Tour "universaali drift hotrace" yksinkertainen ja helppokäyttöinen,Pelaajat voivat halutessaan toimia mukaisesti painovoima-anturi tai vivun toimintatavat,Intiimimpi osaa valita oikean toimintatilan suuntaan. Pelin suunnittelu on erittäin käyttäjäystävällinen opas noviisi,Seiyuu ääni täynnä molempien suloinen tyttö mukana ajo,Se antaa pelaajille muistutuksen, ohjausta, kannustimia ja muita luotsauspalvelujen,Vaikka hän ei ollut koskaan pelannut Racers matkustaa valkoinen käyttäjät voivat helposti päästä alkuun.
G:\u5168民漂移\u6587案?.10-【重点】【安卓】标题:《全民漂移hotrace》今日首发,多重活动震撼来袭\u56fe04.jpg

 

[Peli] rikas pelijärjestelmä monipuolistamiseksi
Rikas pelattavuus,Kilpailu System monipuolistaminen,Lisäksi todelliset vaikutukset PVP torjumiseksi ulkopuolella,On monia mielenkiintoisia PVE pelattavuus,Kilpailu voidaan tiivistää järjestelmä, viisi mallia, viisi ottelua. Olemme perustaneet monia esteitä ja palkintoja eri kappaleita ja liikennemuotojen,Esimerkiksi harjoittamisesta ohjuksia ja on taistellut käynnissä taisteluita liikkuvan tynnyriä bensiiniä,Pelaajien täytyy välttää, vaikka aseita hyökätä panssariajoneuvoja kun pickup,Uratila,Pelaajat kohtaavat erilaisia ​​esteitä, vaan myös poimia houkuttelevia rekvisiittaa palkinnon. Tämä on testi kilpa tekniikkaa,Pelaajien täytyy jatkuvasti päivittää niiden toiminnan koordinointi,Lisäksi meidän on jatkuvasti parantaa suorituskykyä autonsa muunnetut,Huipulla ollakseen varma menestystä peliin.
G:\u5168民漂移\u6587案?.10-【重点】【安卓】标题:《全民漂移hotrace》今日首发,多重活动震撼来袭\u56fe05.jpg