Walking Dead: Game – Vuodenaika

Tällä viikolla on tuonut meille paitsi ZeptoLab klassisen fysiikan jatko “leikata köyden 2″, tunnettu peli päättäjien Telltale vihdoin tulee sen trilleri “Walking Dead” Doomsday selviytyminen ja pelikokemuksen kuin zombie ystäviä tällä kertaa kääntyä jälleen lähtemään seikkailuun stimuloimalla matkalle sankari hengissä Clementine käynnistänyt joukon toimia,.

Oppinut viime kaudella, Cliementine kärsineet liikaa, pelko ja epätoivo ovat jatkuvasti hyökkäsi hänen, mutta aika paeta kokemus hän on vähitellen tullut kypsä. Vapautumisen “Walking Dead” sisään, Cliementine paitsi kasvot lukemattomia zombie maa, mutta myös hyväksyä julma testi tunteita ihmisten välillä.

Kehittäjä Telltale kuvata toisella neljänneksellä interaktiivinen seikkailu-suuntautunut, mikä tarkoittaa, että pelaajien täytyy antaa enemmän huomiota seurauksiin jokainen päätös tuo, ja paljon aikaa olla kannalta sekä selviytymisen ja moraalinen valinta. Raporttien mukaan, Clementine tuli uusi ryhmä tunne epäluottamusta väistämättä yksittäisiä ryhmän jäseniä, vaikka heidän johtajansa Pete kohdella häntä vaan pitämään erilainen asenne, jolloin isän luotettavuuden ja turvallisuuden. Tietenkin, et myöskään unohda olemassa muita tiimin jäseniä selviytyäkseen pahantahtoisia, he tekevät jatko koko mysteeri ja trilleri rikkaampi maku, tiedät, Joskus zombiet eivät ole kauhein ……

Tällä hetkellä, käyttöön vasta ensimmäinen luku kuin All That Remains, Seuraava “House Divided”, “Pahanteosta”, “Keskellä Ruins” ja “No Going Back” julkaistaan ​​neljä lukua 2014, kiinnostuneita opiskelijoita toimittava nyt tulen pian, ja Clementine yhdessä voittaa kaikki vaikeudet ja esteet,.