Walking Dead: Het Spel – Seizoen

Deze week heeft ons niet alleen ZeptoLab klassieke natuurkunde vervolg op “snijd het touw 2″, het bekende spel makers Telltale eindelijk haar thriller “De Levende Doden” doomsday overleving en speelervaring als een zombie vrienden deze keer draai weer te gaan op avontuur stimuleren reis met de held te overleven Clementine gestart met een reeks van acties.

Hebben geleerd van vorig seizoen, Cliementine al te veel geraakt, angst en wanhoop zijn voortdurend binnengevallen door haar, maar in een tijd van ontsnappen ervaring die ze heeft geleidelijk volwassen geworden. In de versie van “De Levende Doden” in, Cliementine niet alleen het gezicht van talloze zombie land, maar ook om de wrede test van emotie tussen mensen accepteren.

Ontwikkelaar Telltale te beschrijven het tweede kwartaal interactief avontuur georiënteerde, wat betekent dat de spelers moeten meer aandacht te schenken aan de gevolgen van elke beslissing brengt, en veel tijd om in termen van zowel de overleving en morele keuze. Volgens rapporten, Clementine toegetreden tot de nieuwe groep een gevoel van gebrek aan vertrouwen onvermijdelijk geïsoleerde groepsleden, terwijl hun leider Pete behandelen haar, maar het bezit van een andere houding, het geven van een vaderlijke betrouwbaarheid en veiligheid. Natuurlijk, je ook niet vergeten dat er zijn andere teamleden om opzet te overleven, zij zullen een vervolg op het hele mysterie te maken en thriller rijkere smaak, weet je, soms de zombies zijn niet de meest verschrikkelijke ……

Momenteel, de enige introduceerde het eerste hoofdstuk als All That Remains, de volgende “A House Divided”, “In Harm's Way”, “Te midden van de ruïnes” en “No Going Back” zal worden uitgebracht in vier hoofdstukken in 2014, geïnteresseerde studenten om nu te handelen om snel te komen, en Clementine samen om alle moeilijkheden en obstakels te overwinnen.