National Drift hotrace

Speed ​​racing mot den samme skjermen! Atletico første 3D multiplayer online racing tour “universell drift hotrace” i dag formelt lansert Android-versjon, du kan laste ned spill i større applikasjon markedet. Enkle og approachable doble driftsmoduser, spennende racing konkurranse, å delta i spillet umiddelbart og nyte ekte racing friidrett bringer kul kul opplevelse!
G:\u5168民漂移\u6587案?.10-【重点】【安卓】标题:《全民漂移hotrace》今日首发,多重活动震撼来袭\u56fe01.jpg

 

[Fight] med skjerm racing hastighet
Markedet mest særpregede racing tour,"National Drift hotrace" første gang en multiplayer online sanntid racing,Som er et verk av en av de viktigste spill. Online gaming system skåret i tre modi: tilfeldig fire krig, vilkårlig spill mot, spille mot en venn. Spillere kan være tilfeldig matchet motstandere i spillet,Inviter funksjonen kan også utpekt racing med venner. Dette understreker de mellommenneskelige reell konkurranse PVP-systemet har tiltrukket seg mange aktive spillere som elsker levende racing.
G:\u5168民漂移\u6587案?.10-【重点】【安卓】标题:《全民漂移hotrace》今日首发,多重活动震撼来袭\u56fe02.jpg

 

[U3D Engine,Lag realistiske 3D Racing Verden]
Den samlede bruken av spillmotoren for å skape U3D,3D modelleringsteknikker for å gjenopprette den verdensberømte racerbanen mer enn 40,Scene utsøkt realisme,Flere topp sportsbiler,1: 1 modellering nydelig produksjon. Fra virkningene av visningen,Sanntids lysteknologi simulerer de virkelige gode miljøet lyset endres,Sin kjølige partikkel effekter viser effektene av injeksjon, den virkelige effekten tilbakemeldinger,Spillerne eksponering til spillet som om bakken,For de spillerne som elsker racing har en veldig sterk følelse av substitusjon.
G:\u5168民漂移\u6587案?.10-【重点】【安卓】标题:《全民漂移hotrace》今日首发,多重活动震撼来袭\u56fe03.jpg

 

[Enkel 3D online racing tour]
Som sportslig racer Tour "universal drift hotrace" enkel og lett å bruke,Spillere kan velge å operere i samsvar med tyngdekraften sensor eller spak driftsrutiner,Mer intimt er i stand til å velge den høyre moduser retning. Spilldesign er svært brukervennlig guide nybegynneren,Seiyuu stemme full av både søt jente til å følge kjøre,Det gir spillerne en påminnelse, veiledning, insentiver og andre pilotage tjenester,Selv han aldri hadde spilt syklistene reise hvite brukere enkelt kan komme i gang.
G:\u5168民漂移\u6587案?.10-【重点】【安卓】标题:《全民漂移hotrace》今日首发,多重活动震撼来袭\u56fe04.jpg

 

[Gameplay] rik spill system diversifisering
Rich gameplay,Konkurranse System Diversifisering,I tillegg til den virkelige effekten av PVP bekjempe utenfor,Det er mange interessante PVE gameplay,Konkurransen kan oppsummeres som et system, de fem modellene, fem kamper. Vi setter opp mange hindringer og belønning i forskjellige baner og moduser,For eksempel har i jakten på raketter og kjempet kjører kamper i de rullende fat bensin,Spillerne må unngå selv mens våpen for å angripe pansrede kjøretøyer mens pickup,I karrieremodus,Spillerne vil møte en rekke hindringer, men også for å plukke opp attraktive rekvisitter award. Dette er testen av racing teknikk,Spillerne må stadig oppgradere sine operasjoner, koordinering,Også vi må hele tiden forbedre ytelsen til sine biler modifisert,Kommer ut på topp for å være sikker på suksess i spillet.
G:\u5168民漂移\u6587案?.10-【重点】【安卓】标题:《全民漂移hotrace》今日首发,多重活动震撼来袭\u56fe05.jpg