Walking Dead: Spillet – Årstid

Denne uken har brakt oss ikke bare ZeptoLab klassisk fysikk oppfølgeren til “kutte tauet 2″, den velkjente spillet beslutningstakere Telltale endelig vil være dens thriller “De Vandrende Døde” dommedag overlevelse og spillopplevelse som en zombie venner denne gangen slår nok en gang å ta fatt på eventyret stimulere reise med helten overlever Clementine lansert en rekke tiltak.

Har lært fra forrige sesong, Cliementine blitt truffet for mye, frykt og fortvilelse er stadig invadert av henne, men i en tid med flukt erfaring har hun gradvis bli modne. I utgivelsen av “De Vandrende Døde” i, Cliementine ikke bare ansiktet av utallige zombie land, men også å godta grusom test av følelser mellom mennesker.

Utvikler Telltale å beskrive andre kvartal interaktivt eventyr-orienterte, noe som betyr at spillerne må gi mer hensyn til konsekvensene av hver avgjørelse bringer, og mye tid til å være i form av både overlevelse og moralske valg. Ifølge rapporter, Clementine sluttet den nye gruppen en følelse av mangel på tillit uunngåelig bli isolerte gruppemedlemmer, mens deres leder Pete behandle henne, men holder en annen holdning, gi en faderlig pålitelighet og sikkerhet. Selvfølgelig, du heller ikke glemme at det finnes andre gruppemedlemmer for å overleve onde hensikter, de vil lage en oppfølger til hele mysteriet og thriller rikere smak, du vet, noen ganger zombiene er ikke det mest forferdelige ……

I dag, den eneste introduserte den første kapittelet som All That Remains, den neste “A House Divided”, “I fare”, “Blant ruinene” og “Ingen vei tilbake” vil bli utgitt i fire kapitler i 2014, interesserte studenter til å handle nå for å komme raskt, og Clementine sammen for å overvinne alle vanskeligheter og hindringer det.