Nationell Drift hotrace

Hastighet racing mot samma skärm! Atletico första 3D multiplayer online racing tour “universell avdrift hotrace” idag formellt lanserat Android-version, du kan ladda ner spel i den stora ansökan marknaden. Enkel och lättillgänglig dubbla driftlägen, spännande racing konkurrens, att delta i spelet omedelbart och njuta av riktiga tävlings friidrott ger cool cool upplevelse!
G:\u5168民漂移\u6587案?.10-【重点】【安卓】标题:《全民漂移hotrace》今日首发,多重活动震撼来袭\u56fe01.jpg

 

[Fight] med skärmen racerfart
Marknaden mest framstående Racing Tour,"Nationell Drift hotrace" första gången en multiplayer online realtid racing,Vilket är ett verk av en av de viktigaste spel. Online spelsystem ristade i tre lägen: random fyra krig, slumpmässig uppspelning mot, spela mot en vän. Spelare kan slumpmässigt matchas motståndare i spelet,Bjud in funktionen kan också pekas racing med vänner. Detta understryker den mellanmänskliga verkliga konkurrens PVP systemet har lockat många aktiva spelare som älskar live racing.
G:\u5168民漂移\u6587案?.10-【重点】【安卓】标题:《全民漂移hotrace》今日首发,多重活动震撼来袭\u56fe02.jpg

 

[U3D Motor,Skapa realistiska 3D Racing World]
Den totala användningen av spelmotorn att skapa U3D,3D modelleringstekniker för att återställa den världsberömda racerbanan mer än 40,Scen utsökta realism,Fler bästa sportbilar,1: En modellering vacker produktion. Från effekterna av vy,Realtidsbelysningsteknik simulerar riktigt bra miljö lätta förändringar,Dess häftiga partikeleffekter visar effekterna av injektionen, den verkliga återkopplingspåverkan,Spelare exponering till spelet som om marken,För de spelare som älskar racing har en mycket stark känsla av substitution.
G:\u5168民漂移\u6587案?.10-【重点】【安卓】标题:《全民漂移hotrace》今日首发,多重活动震撼来袭\u56fe03.jpg

 

[Enkel 3D online racing tour]
Som atletisk racer Tour "universell drift hotrace" enkel och lätt att använda,Spelare kan välja att arbeta i enlighet med gravitation sensor eller spak driftsmetoder,Mer intimt kan välja den högra funktionslägen riktning. Speldesign är väldigt användarvänlig guide nybörjare,Seiyuu röst full av både söt flicka att följa med körning,Det ger spelarna en påminnelse, vägledning, incitament och andra lotsningstjänster,Även hade han aldrig spelat de åkare reser vita användare enkelt kan komma igång.
G:\u5168民漂移\u6587案?.10-【重点】【安卓】标题:《全民漂移hotrace》今日首发,多重活动震撼来袭\u56fe04.jpg

 

[Gameplay] rika spelsystem diversifiering
Rik spelande,Konkurrens System Diversifiering,Utöver de verkliga effekterna av PvP utanför,Det finns många intressanta PVE gameplay,Konkurrensen kan sammanfattas som ett system, de fem modeller, fem matchningar. Vi satte upp många hinder och belöningar i olika banor och lägen,Till exempel, i jakten på missiler och har kämpat kör strider i de rullande fat bensin,Spelare måste undvika även när vapen för att attackera bepansrade fordon medan pickup,I karriärläget,Spelare kommer att stöta på en mängd hinder men också att plocka upp attraktiva rekvisita utmärkelse. Detta är testet av racingteknik,Spelare behöver ständigt uppgradera sin verksamhet, samordning,Också vi måste ständigt förbättra resultatet för sina bilar modifierad,Kom ut på toppen för att vara säker på framgång i spelet.
G:\u5168民漂移\u6587案?.10-【重点】【安卓】标题:《全民漂移hotrace》今日首发,多重活动震撼来袭\u56fe05.jpg