Vandrande Död: Spelet – Säsong

Den här veckan har fört oss inte bara ZeptoLab klassisk fysik uppföljaren till “klippa linan 2″, den välkända speltillverkare Kontrollampor slutligen kommer att vara dess thriller “The Walking Dead” doomsday överlevnad och spelupplevelse som en zombie vänner den här gången vänder återigen ge sig ut på äventyr stimulerande resa med hjälten överleva Clementine lanserat en rad åtgärder.

Har lärt sig från förra säsongen, Cliementine drabbats alltför mycket, rädsla och förtvivlan ständigt invaderas av henne, men i en tid av flykt erfarenhet hon har gradvis blivit mogna. I frisättningen av “The Walking Dead” i, Cliementine inte bara inför otaliga zombie mark, men också att acceptera den grymma test av känslor mellan människor.

Utvecklare Telltale att beskriva det andra kvartalet interaktiva äventyr orienterad, vilket innebär att spelarna måste ta större hänsyn till konsekvenserna av varje beslut medför, och en hel del tid att vara i form av både överlevnad och moraliskt val. Enligt rapporter, Clementine anslöt den nya koncernen en känsla av bristande förtroende oundvikligen vara isolerade gruppmedlemmar, medan deras ledare Pete behandla henne men har en annan inställning, ger en faderlig tillförlitlighet och säkerhet. Självklart, du inte heller glömma att det finns andra gruppmedlemmar för att överleva ont uppsåt, de kommer att göra en uppföljare till hela mysteriet och thriller rikare smak, du vet, ibland zombies är inte den mest fruktansvärda ……

För närvarande, den enda introducerade det första kapitlet som All That Remains, nästa “Ett hus som delas”, “I skymundan”, “Bland ruinerna” och “Ingen återvändo” kommer att släppas i fyra kapitel i 2014, intresserade studenter att agera nu för att komma snabbt, och Clementine tillsammans för att övervinna alla svårigheter och hinder det.